ÚNOR 2006

[ 25.2.2006 \ 17:30 ]
I'm back and charmed.unas.cz too!! lot of news !!
Zdravím.. Jsem tu, dalo mi to fakt hodně přemlouvání abych ještě vůbec někdy otevřel tuto stránku...Konec konců na českém internetu najdeme miliony pěkných stránek o charmed...ale jelikož mi chodilo hrozně moc zpráv nejen na ICQ + Gbooku, tak jsem se rozhodl, že jednou udělám radost..a pro některé lidi co sem chodí rádi opět otevřu!!! Možná bych jenom připomenul, že tolik aktualizací měsíčně nebude...Uvidíme podle mojí nálady a podle chuti do tvořivosti!! Předevčírem jsem dostal nový notebook, takže teď sice nebudu mít problém se dostat na net! ale přeci jenom ve škole mi to taky dává zabrat...a měl bych pomaličku ale jistě začít opět makat.. i když se mi opravdu nechce.. :( Víte sami, jak dokáže škola otravovat celý život!! Teď už se asi pustim k tomu, co tu je nového!! No, tak hned si určitě všimnete, že tu není vstupní index... (který mi už taky lezl krkem!!) dále asi uvidíte, že je tu nový design který jsem pojmenoval "Magically Charmed" vysvětlovat určitě nemusím..protože každý si to snad umí přelouskat ;) A teď jdeme na to hlavní...začneme asi sekcí [ Charmed]. Můžete si všimnout, že se změnily dost radikálně [ epizody ], najdete tam zatím jen krátké popisy 4,5 série.. 3 a 4 ještě není dodělaná (1,2,7,8 vůbec) ..ale každým dnem se to snad bude měnit!!! Za tuto spolupráci mooc děkuju Helen!!! Dále se také změnila trošku [ kniha stínů ] , myslím, že takto bude přehlednější!! Uf..no co tam je asi dál... :) Další je na řadě krátký ale nový popis [ rodokmenu ] který opět přeložila Helen :)) "Co bych asi bez ní dělal :-/".... Upravil jsem, a přidal nové obrázky k  [ adresám ] teď se mi to líbí o maličko víc. Snad bude i vám..   [ San Francisco ] je taky tak trošku vylepšené..Máme tam teď něco o slavném mostě Golden Gate a historii San Francisca ;) Určitě si přečtěte..já jsem se dozvěděl i věci, které jsem nevěděl! No a poslední novou věci v sekci "Charmed" je [ halliwell's manor ]. Najdete tam ale zatím také jen obrázky...další věci doplním snad příště!!
Sekce  [ Media -> download ] je taky docela dost jiná ;) [ Videa ] prošly taky takovou rekonstrukcí..Jak? No, mrkněte a uvidíte..Všechny sekce, zaplněné nejsou..ale možná, že ještě během dneška něco přidám...Takže stále oči na šťopkách! Sekce [ fonts ] nebo-li písmo, chcete-li mě už taky nebavila...Bylo to pořád o jednom a tom samim, proto jsem se rozhodl, že přidám nějaké svoje cool písmo..snad se bude líbit!!
[ Media -> grafika ] na tuto sekci taky nesmíme zapomenout! :) Dala mi docela práci, i když jí asi ani neuvidíte :D  Jako první.. [ animace ]..No, sami vidíte..staré jsou pryč! Teď tam budete nacházet animace jen z mojí dílny.. [ 1 nový školní rozvrh ]  opět nic moc..dělal jsem ho opravdu na rychlo..ale někomu se třeba zalíbí!
Předposlední sekcí, která  přibyla o obsah  je [ Other ]. Hledání na internetu se někdy vyplatí...Hledal jsem a našel jsem!!!  Charmed DVD k prodeji i u nás..a tak zakládám další novou sekci [ shop ]. Přidán jeden starší [ článek ] z Tv tip seriálu..  V sekci ostatní je to skoro všechno..až vlastně na jednu novou sekci..a tou je [ Magie, a co to je! ] ..Poslední je na řadě  [ Site ] ale tam se skoro vůbec nic nezměnilo..krom toho, že v [ past layouts ] najdete novou podobu těchto stránek...Tak to je dneska pro otevření snad všechno!!! Doufám, že jsem na něco nezapomněl..Prolistujte stránku sami..a uvidíte ;) Jste rádi, že jsem se vrátil? :)) Já jsem rád, už jen z toho, že máte radost vy..pokud jí teda máte ;) takže ahojda Mike...
P.S.: Všechno můžete ohodnotit v Knize návštěv!!! Která je? hm? :))