LISTOPAD 2006

ČARODĚJKY NA TV MARKÍZA [11.11.2006/17:20]
A je to tu, právě jsem se dočetl, že seriál čarodějky se opět vrací na slovenské televizní obrazovky!!!! Nemohl jsem si přeci nechat tuhle skvělou zprávu pro sebe!! :-) Takže jedna malá rada, pokud chytáte tv markýzu nastavte videokazety a začtěte nahrávat..Pokud někdo vlastníte TV kartu tak šup smazat celý disk a nahrávat do PC ;-) (sranda)..Doufejme, že uslyšíme český dabing..konec konců já bych byl rád i za ten slovenský.. ;)        

OMLUVA, PÁR NOVINEK [09.11.2006/19:28]
Ahoj ahoj, ani nevím jak začít, a tak začnu zase tím, co mi jde nejlíp a to je "okecávání, proč tak dlouho nebyla aktualizace" odpověď všichni znáte, nebyl čas :-( Dělám teď dvě školy..Jedna je škola která je každodenní a druhá je taková, že se učím řídit... :D Abych pravdu řekl, učím se jen tu autoškolu, až budu mít (14.11) po závěrečkách, tak pro vás na 100% připravím něco lepšího..Držte mi prosím palce.. :D ať uspěju a nikoho nezabiju.. ;-)
Přejdu k tomu co je tu nového..V pravém sloupečku najdete další dvě nové písničky z nového charmed soundtracku..Všichni bychom měli poděkovat "DENI" která pro mě, ale zároveň i pro vás připravila podrobný popis epizody 4x12 - Ztraceno a spoutáno ..Děkujeme ;-) Jestli máte také nějaký ten popis epizody který vám jen tak leží v PC tak neváhejte a posílejte..Víte kam ;-) Archiv je opět obohacený o aktualizace z měsíce "října" (no raději aktualizaci "hh")..Dneska je to zase všechno :-( Na závěr bych chtěl jen napsat to, že lidé kteří chtějí spřátelit stránky tak musí ještě vydržet..já si vás určitě pak přidám..(jen až bude za mnou to všechno co je mi v tuhle chvíli přednější...) Bye bye..