ZÁŘÍ 2005


Ahoj, tak a je konec třetí série..A s koncem třetí série skončila i Prue :( a tak musím udělat ještě maličkou aktualizaci..Jak vidíte, nahoře jsem pro vás vyrobil svůj první výrobek na rozloučenou (s Prue).. Předem upozorňuji, teprve ve photoshopu začínám a tak mi to ještě moc nejde! Snad se to ale brzo zlepší! No a huráááá máme tu dodělané popisy epizod celé >>třetí série << Za to všechno můžeme poděkovat Helen!! Dneska je to zase všechno..a já jen můžu říct, užívejte si začátek čtvrté série a také začátek nové sestry Paige! ;)

24.9.2005 (22:53 PM) - ahoooj tak jsem zase tady se třemi novinkami. Od středy jsem měl angínu, takže jsem se i trošku ulejval....Ve škole jsem nebyl..a proto jsem se snažil zase něco připravit..Moc toho není ale každá novinka dobrá ne? Původně jsem myslel, že budu někde pařit..ale nemůžu no... kašel ještě mám.. Ale už k novinkám...Za prvé chci zase poděkovat Helen..která sepisuje a připravuje epizody..Tentokrát připravila díl 3x09-3x18 všechno najdete >> Zde << za druhé tu už dlouho nebyly nové >> audio písničky << ze soundtracku. Tak tu jsou!!! Za třetí a taky naposled tu mám další nové >>music video << jaké?Sami uvidíte až si ho stáhnete...Tak stahujte!! Pro tento týden zase všechno! Brzy ahoj

20.9.2005 (21:04 PM) - Zdravim, konečně se hlásim opět na webu ;) Škola mě sice tíží...nálada taky, ale zase si říkam, že vy za to nemůžete.. a právě proto jsem se rozhodl něco málo stvořit.. ;) Takže začnu trošku jinde..Konečně jsem doplnil >>fanlisting<< takže se můžete jít podívat ;) Další novinkou co tu najdete je, že anketa v pravo se změnila...vedle ní je "výsledek" no, vysvětlovat asi nemusím.. ;) Dál jsem přidal další popisy dílů tentokrát ale od epizody 3x01 - 3x08 za popisy chci poděkovat opět Helen ;) která je pro vás,mě připravuje :-* .. No, a nakonec tu máme opět novou písničku měsíce...určitě jí znáte, protože tu už jednou byla..Hodně lidí si přálo, aby tu opět byla " Natalie Merchant - My skin" tak tu je, ale už opravdu naposledy! ;) ..Ještě jdu přidat nějaké nové odkazy a pak se vrhnu zase na učení :(( Vůbec se mi nechce.. :( ale to asi nikomu.... :'( No, za chvíli nám zase odejde Prue.. :( tak budu muset udělat něco na rozloučenou..ale nic neslibuju..uvidíme..takže se mějte fajn a zase někdy ahoooooj ;) ŽIJTE PĚKNĚ!!!

10.9.2005 (13:42 AM) - Ahoooooj ...Nejdřív se chci omluvit, že tak dlouho nic nebylo :( ale nemám vůbec čas...Ten fanlisting budu v průběhu týdne doplňovat...a uvidíme jak to půjde. Je mnoho zájemců..Jak se jinak máte? Původně jsem si plánoval aktulizaci na včéra..ale jsou tu celý víkend "poutní slavnosti" atd...no a já přišel domu až ve čtvrt na čtyři..a to už se mi fakt nějak nechtělo vůbec nic dělat...moje první cesta byla do postele ;) Takže ale teď už pojďme k dnešním novinkám...Takže úplně za prvé tu máme další >> spřátelené stránky << určitě se podívejte! Za druhé tu máme opět nové >> music video << je to TV rip..a kvalitu jsem musel trošku zhoršit..Jinak by to mělo moooc MB.. Ještě bych zapomněl, že video "neopouštěj mě" je opět v provozu! Tak stahujte.. (Za místo chci poděkovat Helen :-* ) Když už je řeč o Helen, tak pro vás vytvořila nový >> školní rozvrh << pro školní rok 2005/06 a novou moc pěknou >> záložku << to všechno najdete v "Grafice".... Njn tak to je všechno...loučim se, uvidíme...třeba zase o víkendu bude aktulizace.. :-)

4.9.2005 (03:28 AM) - Ahoj..Už je skoro půl čtvrtý ráno a já pořád na netu...sakra...nějak si nemůžu odvyknout..ale budu se snažit dělat každý víkend aktulizace..možná někdy i v týdnu..ale máme hrozné předměty tudíš hrozný i rozvrh.. :( a co vy a škola? :)) No, ale konec školy!! Dneska opět jedno (rozděleno na 2 stránky) >> music video << mojí výroby...je vcelku smutné..a je tam moje nejmilejší písnička..taky smutná, a myslím si, že se k tomu videu úplně super hodí.. ;) Tak stahujte, stahujte!! Dál tu mám úplně novou sekci >> Free design << , už jen ti co umí anglicky, si to určitě přeložili "volné designy";) Předem upozorňuji, že teprve začínám, tak to není žádná sláva..ale pokud by chtěl někdo..třeba nějaký začátečník dělat webík o Alysse Milano tak je docela ideální ;) časem se to určitě bude na kvalitě zlepšovat!! :) No, a nakonec než půjdu chrupčit zařadil jsem měsíc >> srpen << do archivu... Dneska všechno nebo padnu na klávesnici :D Tak teda good night!! možná už dobré i ráno............. ;)