ČERVENEC 2005


23.7.2005 (17:35) ==> Ahoj zase po delší době!! Omlouvám se, ale neměl jsem čas..No jo jsou prázdniny...Teď jsem tu..a tak přidávám nové # Music video není moje..ale snad se vám bude i tak líbit..snad jsem ho někomu nebajchnul..protože já už fakt nevim co odkud mám :D Opět se blížim pomalu k závěru..Moc lidí už mě bombardovalo abych změnil # Audio písničky tak jsem to konečně udělal!! Ještě neý zase pojedu pryč tak se jdu ještě mrknout na ty odkazy a prolistovat knihu návštěv!! Kdo pak všechno chtěl spřátelit stránky!! ;)) tak v tomhle měsíci asi ahoj...ještě uvídíme..ale pak možná odlétám!! :) Bye bye zase někdy!! P.S:Další moje stránky o TRU CALLING mají nový odkaz!!! (trucalling.wz.cz) + nový design!!

NEUVĚŘITELNÁ ZPRÁVA ==> ASI TOMU NIKDO NEBUDETE VĚŘIT,ALE HLEDAL JSEM A HLEDAL A NA ČESKÉM NETU S PRODEJEM DVD JSEM NAŠEL NA DVD 1 A 2 SÉRII ČARODĚJEK!!!!!TAKŽE UŽ JSOU K DOSTÁNÍ V ČESKÉ REPUBLICE!!!!!!!TAKŽE KDO CHCE AŽ SE PODÍVÁ # SEM A NEBO POTOM # SEM PRO DRUHOU SÉRII. VŠECHNY DVD JSOU NAD 1000KČ...ALE MYSLIM SI, ŽE TO STOJÍ ZATO....JÁ JDU ŠETŘIT!!!!! JOOOOOOOOOOOO!!!!

10.7.2005 (02:05) ==> Tak jo...opět po delší pomlce zdravím..Před chvílí jsem se vrátil domů a než půjdu na kutě tak přidávám zbrusu nová dvě # Videa jedno tak trošku moje a druhé stáhlé z jednoho moc super P2P prográmku ;) Staré novinky jsem opět přešoupl do sekce # Archiv...No, a jak si jinak užíváte prázdnin?Počasí je stále na nic co? :(( to mi docela vadí... :( Dneska je to zase všechno a já se loučim a jdu spát..takže proty co sem zavítají ještě teď "DOBROU NOC" a pro ty co až zítra(dneska) tak "PĚKNÝ DEN" !! Bye bye Majkl